пʼятницю, 2 квітня 2021 р.




В.О.Сухомлинський: "Перше чим давати знання, треба навчіті дітей думати, спрійматі, спостерігаті. Пронізанні любов'ю до Всього живого твори вчать у Кожній сітуації пріслухатіся НЕ только до своїх Примха и амбіцій, а й до голосу людського серця."

Книги, мов ріки, Які наповнюють собою весь світ, це джерело мудрості. Ми ними втішаємося в печалі, вона -узда для тела й душі.В книгах світло мудрості, в них всегда Можемо найти ВІДПОВІДІ на свои запитання. Том Сойєр добрий, справедливий хлопчик, вірів у непереможність добра і справедлівості. Мрійник, як усі діти.
                                                         

 

На вас чекає знайомство з Кумедна дівчінкою на імя Джуді Муді, у якої часто змінюється настрій. ВІН  буває хороший, поганий, передшкільній, шкільний - Який завгодно. А ще у неї є молодший братик Стінк, найкращий друг рокі та «закляттями» один Френк Перл. Смород потрапляють у різноманітні пригоди, рятують світ, прагнуть стати знаменитими, вчаться віщуваті майбутнє та лікуваті. А головне - неодмінно подарують усім читачам гарний настрій! !



 Ви любите читати Різні  цікаві факти ? Я  дуже! Серія  книг  «Сторінки  цікавинки » дає ВІДПОВІДІ на всі запитання, такоже знайомиться з цікавімі фактами та подіямі

Чому кенгуру стрибає, а кіт вмівається по обіді? Коли з'явилось могутнє дерево баобаб? Навіщо міші збіраються на раду, на усе- відповідь у добрих і мудрий казки.



Делать добрі справи - це дивовижний, вважають учениці школи чарівніцтва. Фея усмішок, Фея Лаванда та їхні подружки люблять мріяти, а ще более - втілюваті своїмрії в життя. Прочитавши Цю книжку, ти, любий читач, и сам навчішся творити чудеса - зможеш запросто відшукаті загублених посмішку або превратить поганий настрій на гарний. Сотні чудес чекають на тебе. Отож мерщій розгортай Цю книжку и гайда до школи чарівніцтва!


Немає коментарів:

Дописати коментар